Voorwaarden

Voorwaarden

BetalingAls u heeft besloten bij ons te boeken ontvangt u van ons een faktuur en de voorwaarden per mail. U dient binnen 7 dagen na ontvangst van de faktuur 50% van de totale huursom op de rekening van de beheerder te storten. De andere 50% dienen uiterlijk 4 weken voor aankomst te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Villa Nino te storten. De voorwaarden en de factuur dient U te ondertekenen en terug te sturen per mail. Daarnaast ontvangt U ook een persoonsregistratieformulier, waarin u behalve uw gegegevens als namen, aankomsttijd en vluchtnummer, ook uw wensen kunt kenbaar maken. Denk hierbij aan een airport transfer, auto huren, boodschappenservice of wat u maar wenst.

Borg: Voordat u uw accommodatie betrekt dient u een borg te betalen van 400 euro. Dit kan contant bij de sleuteloverdracht bij de beheerder. Binnen 5 werkdagen na uw vertrek zullen wij dit bedrag weer op uw rekening terugstorten cq direct weer aan u terugbetalen bij vertrek mits er geen schade is ontstaan tijdens uw verblijf.

Aankomst en vertrekU kunt bij aankomst vanaf 16.00 uur beschikken over het huis en wij verzoeken u op de dag van vertrek het huis uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Indien u op de dag van uw vertrek nog gebruik wilt maken van het huis dan kan dat, in overleg met de beheerder. Wij maken u er echter op attent dat dat niet altijd mogelijk is.

Linnengoed en handdoekenTijdens uw verblijf krijgt u de beschikking over voldoende beddegoed, handdoeken en theedoeken inclusief een strandlaken.

Roken: Wij verzoeken u binnen niet te roken. Uiteraard staat er buiten een asbak voor u klaar.

Huisdieren: Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Taxiservice: Onze beheerders hebben een betrouwbare en betaalbare taxiservice. Graag ruim van te voren bij ons melden of u van deze service gebruik wilt maken.

Gas, licht en water: Het gebruik van gas en water is bij de prijs inbegrepen mits anders met u afgesproken. De verbruikte Kwh electra zullen met u verrekend worden aan het einde van uw verblijf tegen een vergoeding van 0,40 euro per Kwh.

Boodschappenservice: Indien u dat wenst verzorgen wij graag voor u een aankomstpakket boodschappen. Middels een lijstje dat wij u toesturen kunt u zelf aangeven welke boodschappen u wenst en wij zullen ervoor zorgdragen dat uw koelkast lekker gevuld is na een lange reis. Behalve de kosten van de boodschappen vraagt de beheerder hier 20% van de boodschappenkosten voor.

InternetU kunt gebruik maken van onbeperkt gratis WIFI in heel het huis en in de tropische tuin. Neemt u wel zelf uw laptop/I-pad/smartphone mee.

Telefoon: In huis staat een prepaid-telefoon waarvoor u kaarten kunt kopen bij benzinestations, supermarkten en toko’s. U kunt wel kostenloos gebeld worden hierop.

Annuleren: Wij raden u ten sterkste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u annuleert zullen wij er alles aan doen om het huis opnieuw te verhuren. Hierbij gelden de volgende annuleringsbepalingen:

  1. volledige verhuur lukt: Wij berekenen u alleen administratiekosten: 100 euro
  2. gedeeltelijke verhuur lukt: U betaalt de dagen die wij niet hebben kunnen herverhuren plus 100 euro administratiekosten
  3. herverhuren lukt niet: U betaalt de volledige huursom

Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken datum vindt geen restitutie plaats. Het wijzigen van het aantal personen na uw reservering geldt niet als annulering.